Jdi na obsah Jdi na menu
 


Coursingové trénování Liberec

14. 11. 2009

Po roční pauze pořádala 14.11. Podještědská smečka opět trénink coursingu v Liberci. Sice jsme dopředu nevěděli jestli už náhodou nebude Fajuška hárající ale i tak jsme se chtěli přihlásit pro případ, že nebude. Mile nás překvapilo, že nás nechá Podještědská smečka  za určitých pravidel proběhnout i kdyby se háralo. Opět nás příjemně překvapila pohodová až rodinná atmosféra a perfektní organizace a počasí objednané na míru :-) Nebylo třeba přijet brzo ráno a čekat až na nás příjde řada, ale každý dostal rozpis od kdy do kdy bude běhat. Spolu s náma se za akitky zůčastnila i Růženka s Hirem a Maiko. Hiro i Maiko na poprvé běhali moc krásně a s chutí.... a běhalo to i Růžence při natahování navijáku :-)

Při čekání na startu

 

 Fajuška už si nadbíhala jako ostřílený profík. První běh má vždycky vláčnější ale při druhém už jede nadoraz .. hlavně na začátku. Běžela 3 krát a i tak měla pořád spoustu energie a při jakémkoliv spuštění navijáku mě vší silou táhla za strapcem. Chvílema to vypadalo, že poběžíme ve třech :-)) 

V akci

 Hagískovic a Corrýšovic mají áčko  Ale díky šikovné Podještědské smečce bude líp a tréninky v Liberci budou častější, tak se budeme těšit na další společné běhání 

Fáájuška

Více fotek Podještědské smečky TADY.

Fotky od páníčka ZDE .