Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikonoční trénink coursingu

13. 4. 2009

Dnešní velikonoční svátek jara jsme s Fajuškou a rodinkou Corrýšovic opět vyrazili na trénování coursingu v Kralupech nad Vltavou... oproti minule nám počasí moc přálo a tak jsme si všichni moc užívali za vydatného připalování na sluníčku. Obava a strach, že se pejskům v tom teple a na sluníčku nebude chtít běhat se velmi rychle rozplynula a běhalo nám to všem. Jak pejskům tak páníčkům při natahování navijáku a že těch cca 750 metrů na fotbalovém hřišti byla v dnešním horku docela fuška :-))) Corrynka si chvíle čekání krátila ohlodáváním klacíčků a kámošením s pejskama. Běhání šlo moc krásně i Corrynce a běžela jako o závod. Jako jedné z mála se jí podařilo střapeček dostihnout uprostřed běhu!

Fajuška mezi běháním naoko odpočívala ve stínu, zatím co pečlivě hlídala svěřený batůžek. Vrámci dnešního tréninkového klání bylo možné běžet i licenční běhy, kterých se zůčastnila i naše Fajuška. A běhala co jí síla a dech stačila! I od paní rozhodčí dostala pochvalu jaká je šikovná a při běhu používá mozek - paní rozhodčí se zmínila i něco o vyčůranosti, ale s venčením to opravdu nemá nic společného :-))))) 

Fajuška si dnes jako pravděpodobně první akitka inu splnila dvě coursingové licence a z fotek je více než jasné, že jí to evidentně baví :-)

Moc děkujeme Corrynce a Corrýšovcům za příjemnou společnost při dnešním běhání!!!

 

Je tam ! Já ho vidím!!!

Kontrola paní rozhodčí a sundávání obojku

A jedééém

Lump jedem šustivej...

Potvora kličkuje jak zajíc!

Ha sem si tě nadběhla!

No on snad zase utek nebo co?

A máááám tě!!!

tak ted zpátky natáhnout...

Kontrola jestli to panička nefláká :-)))

Další fotky TADY ! ;-)